Hotellia on ikävä!

ikava-hotellin-ylellisyytta-luksustahotellissa

Hotellissa on jotain mielettömän viehättävää! Anonyymi hotellihuone, joka on pyritty tekemään mahdollisimman miellyttäväksi oleskella. Erityisesti sänkyyn satsataan usein, lakanat on ehkä ihanimpia maailmassa. Kenellä on kotona yhtä pehmeitä ja valkoisia lakanoita kuin hotelleissa on?

Miettikää kuinka kiehtovaa on se, mitä näissä anonyymeissä ja toisaalta asustamisen hetkellä niin yksityisiltä tuntuvissa huoneissa tapahtuu? Siellä on tämän tästä uudet asukkaat, uusi yksityinen illanvietto ja uninen aamutuokio, siellä harrastetaan paljon seksiä, koska varsinkin lapsiperheelliset ovat lomalla rauhallisen sellaisen tuokion tarpeessa, siellä tehdään töitä, riidellään, kammataan tukkaa, loikoillaan kylvyssä, luetaan vahdataan telkkaria, poltetaan tupakkaa, syödään ja ennen kaikkea nukutaan.

Rakastan hotellia. Pelkästään jo ajatus siitä, että siellä on kaikki tehty minua varten valmiini, siellä on henkilökunta töissä yötä päivää pelkästään minua varten, siivojaa siivoa käytäviä, petaa sänkyni, kokki laittaa minulle aamiaista ja infon täti on valmis palvelemaan viimeiseen asti mitä vain osaan vaatiakin. Pelkästään jo ajatus tästä saa minut löyhäämään kukkaroni nyörit, voisin maksaa tästä palvelun ylellisyydestä mitä vain!!!!

Siksi minulla on ikävä hotelliin! Mihin vain, vaikka oman kaupunkini hotelliin. Näistä ikävän hetkistä, täyttymyksen onnesta aion kertoa teille tässä blogissa.

Tälle keväälle aion päästä hotelliin nauttimaan ainakin pari kertaa. Olen suunnitellut naisten reissua Venetsiaan, sillä saimme reissun tilaajalahjaksi tilaamamme lehden mukana. Matka on todennäköisesti huhtikuussa, toivon, että kuun loppupuolella, koska talvella Välimeren hotelleissa on usein melko kosteaa.

Tästä minulla on kokemusta Espanjasta. Olimme siellä huhtikuun alussa joskus taannoin kymmenen vuotta sitten. Talvi oli kyllä jo taittunut, kevät juuri puhjennut kukkaan. Saimme nauttia ensimmäisistä helteistä sinä keväänä. Sisällä hotellissa oli kuitenkin kylmä ja kostea, koska huoneessa ei tietystikään ollut lämmitystä, olimmehan Aurinkorannikolla Torremolinoksessa. Lattia oli kaakelia, lakanat kostuivat niin, että ne olivat nahkeat ja kylmät kun pujahdimme niihin illalla. Tästä hotellin ylellisyys kärsi huimasti, koska kosteus ja kylmä lisäsivät epämukavuutta melkoisesti. Vinkkinä siis, jos menette talvella tai keväällä Espanjaan, ottakaa lämmitetty huone jos suinkin saatte!

Lisäksi aiomme matkustaa tänä keväänä Englantiin, jossa kiertelemme maatiloja ja maaseutua. Majoitumme kuitenkin Lontoossa kolmen tähden hotellissa keskellä keskustaa. Hotellista on puoli kilometriä Piccadilly Circukselle. Lontoon hotelleista minulla ei juuri ole kokemusta, koska viimeksi kun oli Englannissa, majoituin perheissä. Työskentelin au pairina Lontoossa. Kaikkihan tietää, että kosteusongelma on myös Englannissa. Ainakin minun isäntäperheessäni tämä oli suuri, syksyllä sisällä oli tosi kylmää ja kosteaa. Luulisin kuitenkin, että pääsen nauttimaan nykypäivän Englannissa kuivista lakanoista hotellissa!

Haluan myös kuulla millaisia kokemuksia muilla on erilaisista ja eritasoisista hotelleista SUomessa ja ulkomailla, missä päin maailmaa tahansa! Millaisiin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota varatessa hotellia esim Kreikasta, Australiasta tai Intiasta? Kertokaa minulle.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 + 2 =